Pro Shots / Kay int Veen

Pro Shots / Kay int Veen

Domper voor F-Side: wegens werkverplichtingen kunnen 3 leden er vanmiddag niet bij zijn

Tijdens het uitspelen van het restant van Ajax-Feyenoord heeft de F-Side aangekondigd naar het stadion te komen om hun onvrede kenbaar te maken. Hoewel de supportersgroep een flinke opkomst verwacht, is er ook teleurstellend nieuws: Kevin, Jeffrey en Nino moeten gewoon werken.

Kevin, een 39-jarige scrum master uit Amstelveen, baalt dat hij er niet bij kan zijn vanwege zijn werkverplichtingen. “Je wil toch laten zien dat je het oneens bent met de stroperige bedrijfsmatige structuur waardoor het proces van besluitvorming totaal niet transparant is. En dan moet je maar hopen dat er nu in de hoogste geledingen geen machtsvacuüm ontstaat.” De eveneens vanmiddag absente Jeffrey en Nino knikken instemmend: “ja, wat een teringleijers!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *