Shutterstock / Anna-Britt Ruijgers

Shutterstock / Anna-Britt Ruijgers

Vrouw doet aan vakantie-microdosing

De 26-jarige Mia pakt het na de zomer helemaal anders aan en hopt mee op de nieuwste hotte en geestverruimende trend: vakantie-microdosing. “Iedereen doet het. Je wordt er scherper, productiever en creatiever van op je werk en ik heb ook een beter humeur en minder mentale klachten.”

“Het is belangrijk om te experimenteren met welke dosis werkt voor jou”, legt Mia uit. “Aan het begin zette ik om de twee uur tien minuutjes mijn Out of Office aan en dronk ik een cocktail. Dat werkte niet altijd even lekker met de productiviteit. Nu loop ik elke dag een halfuurtje op slippers in mijn strandjurk en een bite in mijn hand. Dat geeft me de perfecte vakantie-high.”

Nog even dat vakantiegevoel vasthouden? Doe mee aan de BitesWeLove winactie en maak kans op een weekendbreak voor 2 personen. BitesWeLove: Take the break you want. Ben er effe niet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *