NPO Start / Youtube

NPO Start / Youtube

Redactie BZV voor volgend seizoen op zoek naar boeren met een B&B om kijkcijfers te verbeteren

De kijkcijfers van het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw vallen erg tegen. De redactie van het programma is voor het volgende seizoen daarom op zoek naar boeren die in het bezit zijn van een B&B om de kijkcijfers hopelijk te verbeteren.

“Mensen zijn wel een beetje klaar met het boerenleven. Daar is de laatste jaren een andere blik op ontstaan. Willen de boeren nog aan de vrouw dan zullen ze echt een B&B moeten hebben”, zegt tv-watcher Angela de Jong. “Of ze zouden meer voetbalkantine-vibes moeten creëren, maar dat wordt ook lastig denk ik.”

De Jong schiet nog een laatste tip te binnen. “Een boer die aan tantra doet. Die zouden ze moeten zoeken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *