Collegetour

Collegetour

Yeşilgöz schat puntenaantal Ajax op ‘een puntje of 15?’

Een merkwaardig moment in de uitzending van College Tour van gisteravond: toen presentator Twan Huys aan gast Dilan Yeşilgöz vroeg hoeveel punten Ajax op het moment heeft, bleek ze totaal niet te weten hoe ernstig de situatie bij nota bene haar eigen ploeg is. Ze schatte het puntenaantal van Ajax in op ‘een puntje of 15?’ Yeşilgöz schrok zich een hoedje toen Huys het daadwerkelijke aantal punten opnoemde: 5.

Het kwam de demissionair minister van Justitie en Veiligheid op het nodige hoongelach te staan. “Deze vrouw heeft geen enkel benul wat er speelt bij haar club”, valt te lezen op Twitter. Veel mensen nemen het haar kwalijk dat ze de ernst van de situatie helemaal niet kan inschatten.

De VVD-politica nuanceert vandaag haar woorden: “Dit laat alleen maar zien dat we ons volledig moeten gaan richten op de bestaanszekerheid van de club.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *