Shutterstock / Rodica Vasiliev

Shutterstock / Rodica Vasiliev

Lieke wil dolgraag naar de Pabo om TikTokker te worden

De 18-jarige Lieke uit Almere wil dolgraag naar de Pabo om zo haar grote droom waar te maken: “Ik wil professioneel TikTokker worden”, zegt ze. Liekes droom heeft ze al sinds haar dertiende, toen ze met andere kinderen dansjes deed voor de app. “Ik vond het zo inspirerend om met jonge mensen te werken en ze zó te inspireren, zó op te zwepen dat ik er superveel likes mee kreeg.”

Toen Lieke daarna een studiekeuzetest moest doen op de middelbare school viel bij haar eindelijk het kwartje. “Op de basisschool zijn vele kinderen die je heel makkelijk vanalles kunt laten zeggen en doen, en ze geven je ontzettend veel inspiratie om dag in dag uit video’s van jezelf te maken met bijvoorbeeld hun uitspraken, of dingen die irritant aan ze zijn. Perfect voor een beginnende influencer op TikTok.”

De grootste uitdaging voor Lieke is vooralsnog het feit dat ze talen niet leuk vindt en lesgeven vervelend, maar daar is ze zich overheen aan het zetten. “Alles om via de kids de likes te krijgen. De kleintjes, qua likes, daar doe je het voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *