olgsera / Shutterstock

olgsera / Shutterstock

Martin koopt favoriete voetbalclub na winnen jackpot: VV Meppel ‘63

Nu Martin (46) de jackpot heeft gewonnen bij Lotto, kan hij eindelijk zijn grote droom waarmaken: het kopen van zijn favoriete voetbalclub, VV Meppel ‘63. De geboren Meppelaar kijkt ernaar uit om de scepter te zwaaien bij “de belangrijkste Meppelse club die er is.”

“Ik kijk al m’n hele leven met ontzag en jaloezie naar zakenmensen die een voetbalclub opkopen, maar dacht altijd dat dat niet voor mij zou zijn weggelegd”, vertelt Martin, die sinds vorige week een pak met clublogo draagt. “Droom groot, maar niet té, zeg ik altijd maar.” Met VV Meppel ‘63 hoopt hij nu met “gedegen beleid” op te stomen naar de vierde klasse.

De geruchten dat hij Joeri, een lokale sterspeler uit Steenwijk, binnen wil hengelen, wuift Martin weg. “Ik ga niet als een dolleman geld uitgeven omdat ik nu toevallig een keer een loterij heb gewonnen.” Martin vertelt wel dat het een “stille droom” is om nog een extra voetbalclub uit de buurt over te nemen als hij nog een keer de loterij wint, en zo een Martin Football Group te starten.

Het winnen van de Lotto is je favoriete voetbalclub kunnen kopen. Ook dromen over het winnen van de Lotto? Speel mee! Speel bewust 18+.Voor het organiseren van Lotto is aan Lotto BV een vergunning verleend door de kansspelautoriteit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *