De Speld

De Speld

Appgroep ‘Cadeau Sanne🎁’ besluit na 3267 appjes te gaan voor een cadeaukaart

Appgroep ‘Cadeau Sanne 🎁’, bestaande uit ruim dertig leden, besluit na 3267 appjes uiteindelijk te gaan voor een cadeaukaart. Dat is de conclusie na een spontaan en last-minute beraad. Het vergde talloze appjes, een hoop ongerelateerde stickers en vooral tijdnood.

Ondanks de goede intenties, kwam de appgroep slechts twee dagen voor Sanne haar verjaardag tot stand. Het was haar goede vriendin Milou die ‘s avonds laat in bed besefte dat er nog geen cadeau ter sprake is gekomen. Een gepersonaliseerde borrelplank met haar initialen was geen optie meer, en de afgelopen drie verjaardagen kreeg Sanne al geurstokjes. Gelukkig stelde Milou zelf een cadeaukaart voor, tot grote tevredenheid van de rest.

Toen de keuze op een cadeaukaart was gevallen ontstond de discussie over welke cadeaukaart perfect was voor Sanne. “Ze komt wel eens in de HEMA toch?”, aldus Tessa. Remco gooide het gesprek vervolgens compleet de andere richting in met de uitspraak “Coolblue is ook wel nice”. Ze wilden duidelijk allemaal het beste voor Sanne.

Een cadeaukaart zonder beperking tot één winkel? De Primera Keuze Cadeaukaart is in te leveren voor ruim 150 cadeaukaarten. Bij Primera worden je cadeaus gratis feestelijk voor je ingepakt. Primera: altijd handig in de buurt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *