Tijana Simic / shutterstock

Tijana Simic / shutterstock

Hans presenteert op Prinsjesdag eigen miljoenennota aan gezin

Hans is recentelijk miljonair geworden door het winnen van de Lotto. Hierdoor vond hij het gepast om net zoals het kabinet op de derde dinsdag van september zijn eigen miljoenennota te presenteren. Zodat zijn gezin weet hoe het geld de komende tijd verdeeld zal worden.

“Fijn dat jullie hier allemaal naartoe wilden komen”, aldus Hans vanuit zijn nieuwe massagestoel in de huiskamer. Zijn vrouw Anita en kinderen hebben de oren gespitst en hopen dat er nog wat geld vloeit richting portefeuilles waar zij zich over ontfermen. Na een half uur voorlezen kunnen we de volgende opsomming op een rijtje zetten omtrent de miljoenennota van Hans.

– In maart vissen met vrienden in Friesland (€300.000)

– Geld vrijmaken voor een groot diner mocht het vissen tegenvallen (€50.000) – Geld vrijmaken voor een groot diner mocht het vissen een belachelijk groot succes zijn (€30.000)

– Meer geld vrijmaken voor parkeergeld in Amsterdam (€200.000)

– Heel kreta afhuren in mei (€200.000)

– Biro voor de kids mits ze hun rijbewijs hebben voor september (€32.000) – Vaker uitpakken met pijnboompitten (€17.000)

– Anita weekendje weg sturen als ik thuis voetbal wil kijken (€40.000)

– Met vrienden naar voetbalwedstrijden in Madrid, Manchester, Liverpool, Milaan, Dortmund en Riyad (€270.000)

– Robert ten Brink inhuren op kerstavond (€20.000)

Het winnen van de Lotto is jouw miljoenennota kunnen presenteren aan je gezin. Ook dromen over het winnen van de Lotto? Speel mee! Speel bewust 18+. Voor het organiseren van Lotto is aan Lotto BV een vergunning verleend door de kansspelautoriteit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *