ShotPrime Studio/Shutterstock

ShotPrime Studio/Shutterstock

Trotse man geeft rondleiding door zijn nieuwe broek

‘Heel ruimtelijk’

Een glunderende man die de kersverse bezitter is van een nieuwe broek, geeft al zijn vrienden een rondleiding door zijn regular fit jeans. Zijn vrienden wisselen hun bewondering af met termen als “heel ruimtelijk, Sjoerd!” en “wat ga je doen met al deze ruimte joh!” Hij kan niet anders dan knikken en glimlachen.

“Neem een lekker drankje mee want de rondleiding gaat wel even duren”, knipoogt Sjoerd. Logischerwijs begint hij de tour beneden, bij de broekspijpen. Zijn vrienden geven hun ogen goed de kost. “Hier ben ik graag als ik de boel lekker wil laten ademen.” De tour gaat via de naden steeds verder omhoog. “Waslabel A ook trouwens”, gaat hij verder. “Het is echt een broek voor de lange termijn.” Zijn vrienden knikken instemmend en kijken even later met een vertwijfelde blik naar de skinny jeans van Bert.

“Je kunt met deze broek ook makkelijker drie zakken borrelnootjes de bios in smokkelen, maar dat heb je niet van mij haha”, sluit Sjoerd af.

Laat Skinny achter je en stap net als vele mannen over op een Regular Fit Jeans. Stap in de wereld van ruimte, beweging en stijl met de Blue Ridge denim collectie bij WE. Ontdek nu in de winkel of op wefashion.com.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *