Shutterstock / Ground Picture

Shutterstock / Ground Picture

Latte art voor 8 euro geveild in koffiehuis in Rotterdam

In een koffiehuis in Rotterdam is vandaag latte art geveild voor acht euro. Het schuimkunstwerk had een geschatte waarde van twee euro vijftig. Enige en dus hoogste bieder was Yuko (28) die naar eigen zeggen ‘zin had in koffie’. Er ontstond geen enkele consternatie nadat de koper van de latte art het kunstwerk direct na aankoop opdronk.

De latte art werd vervaardigd door Barista Joy. “Ik noem deze het misvormde zwaantje”, vertelt Barista Joy, die inmiddels al zo’n 4 jaar werkzaam is in het koffiehuis. “Andere mensen zien er weer iets anders in, zoals een bloem. Dat maakt het zo bijzonder. Ik laat het aan de fantasie van de koper over”, zegt Joy, die inmiddels bezig is met een nieuwe veiling. “Latte voor Joep? Ja, verkocht!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *