Prostock-studio / shutterstock

Prostock-studio / shutterstock

Jeroen gaat ook dit jaar weer op de meest gespierde kandidaat tijdens de Tweede Kamerverkiezingen stemmen

De 25-jarige Jeroen uit Enschede kiest ook dit jaar weer voor de meest gespierde kandidaat tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in november. Jeroen zegt dat hij nog nooit een partijprogramma heeft gelezen en het eigenlijk altijd op deze manier gedaan heeft.

“Ik vind het belangrijk dat mijn volksvertegenwoordiger er gespierd uitziet. Dan is de kans groot dat hij of zij het ook op een rijtje heeft in het koppie”, legt Jeroen uit. ‘’Al die politici met loze beloftes en moeilijke termen doen mij niks. Maar als je een kamerlid bent die minstens 120 kilo kan deadliften, ben je mijn man. Of vrouw. Totaal politiek noem ik dat.’’

Op de vraag hoe hij zijn keuze uiteindelijk precies gaat maken reageert Jeroen duidelijk. ‘’Ten eerste zie je het aan de blik in de ogen. En ten tweede surf ik het hele internet af voor een foto waar je wat meer van het lichaam ziet. En zo kies ik dan uiteindelijk voor de frisse blik en de mooiste schouders.’’

Bij SportCity hoef je gelukkig niet te kiezen. SportCity is je sportclub om de hoek waar veel kan en niks moet. Ontdek zelf wat je beweegt bij SportCity.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *