Shutterstock / Standret

Shutterstock / Standret

Is jouw body oktober-ready?

Het is weer bijna oktober, dus dat betekent: G&T’s aan het strand, korter wordende zonovergoten dagen, zwoele avonden, lekker genieten van de zonsondergang om zeven uur ’s avonds en flink flaneren na werktijd. Maar is jouw body al helemaal ready voor die hete oktoberdagen? We vroegen fitness- en herfst-expert Tobias Bruntzeel naar specifieke tips om straks fysiek (en mentaal!) helemaal klaar te zijn voor een knal hete herfst.

“Het is om te beginnen belangrijk dat je eiwit eet bij iedere maaltijd”, zegt Tobias. “Bij het huidige warme weer kan dat een uitdaging zijn, maar het is essentieel voor een oktober-body. Ook heel belangrijk: iedere nacht gewoon die 7 tot 9 uur slaap pakken. Rust is bijna net zo belangrijk als naar the gym gaan. Het kan lastig zijn om met dit nu al warme weer goed te slapen, maar ga onder een laken liggen en probeer het toch!

”Gelukkig heeft Tobias ook goed nieuws. “Gelukkig is het nu al bijna 30 graden, dus is de overgang naar de warme oktoberdagen niet al te groot”, zegt hij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *