Shutterstock / Just Life

Shutterstock / Just Life

Dirty talk Jos en Josine mondt toch weer uit in gesprek over verduurzaming van hun huis

'Wat dacht je van een warmtepomp, geile beer?'

Almeloërs Jos (29) en Josine (27) hebben de hele nacht gepraat over verduurzaming van hun huis. Het liefdeskoppel was na een wijntje en een Netflix-serie eerder die avond nog wel vol goede moed begonnen aan dirty talk, maar halverwege het traject richting voorspel en daad, vielen ze toch weer in de aloude valkuil om de voors en tegens van een warmtepomp af te wegen.

"Guilty", bekent Jos, als hem wordt gevraagd wie van de twee als eerst met groen gedachtegoed op de proppen kwam. "Ik was bezig haar dijen te strelen en in haar oor te fluisteren hoe wild ik word van haar sproetjes, maar moest daardoor opeens denken aan zonnepanelen. En ja, dan gaan bij mij alle remmen los en wil ik het graag ter plekke hebben over het aantal dat op het dak zou passen, de ligging van onze tuin, de salderingsregeling en de terugverdientijd. En daar bleek Josine ook wel voor in. Wat heet.’’

Josine, volgens de reconstructie op dat moment net bezig haar hand richting Jos' onkuise plekken te manoeuvreren, vult aan: "Ik hijgde net tegen Jos dat ik hem een geile beer vond, toen hij dus over die zonnepanelen begon. Ja, dan heb je me hoor, dan wil ik er overheen. Dus ik vroeg hem direct naar de mogelijkheden van een warmtepomp, want daar had ik een vriendin ook weleens over gehoord. Van dat vooruitzicht werden we allebei zo opgewonden, dat we meteen een Excel met drie verduurzamingsscenario's hebben aangemaakt en een aantal offertes hebben aangevraagd. De hele nacht is misschien overdreven, maar we zijn toch wel op z'n minst een aantal uur als beesten tekeer gegaan en hebben nu een plan voor het hele huis liggen."

Het koppel verwacht over ongeveer negen maanden de vruchten van deze wilde nacht te plukken, afhankelijk van wanneer de aannemer tijd heeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *