Shutterstock / wavebreakmedia

Shutterstock / wavebreakmedia

Man die aangeeft het fort te zullen bewaken zit gewoon op zijn bureaustoel

Sjors heeft aangegeven vandaag het fort te bewaken, maar hij zit gewoon in zijn bureaustoel. “We hadden kruisbogen, een harnas en een goedendag verwacht, een ton met kokend pek, maar in plaats daarvan eet hij een appel”, zegt collega Wijnand, die vanaf een andere afdeling naar Sjors’ bureau kijkt. “En hij draagt geen lederen vest of wambuis, maar het Desigual-T-shirt dat hij gisteren ook al aan had.”

Zijn collega’s vonden het ook al vreemd dat Sjors in Slack aangaf het fort te zullen bewaken. “Hij heeft naar zover wij weten nooit eerder een fort bewaakt, hij heeft daar geen enkele ervaring mee. En als we het zo zien is het inderdaad grootspraak geweest: hij zit gewoon naar zijn laptop te turen. Hij heeft zelfs een geluidsdempende koptelefoon dus hij kan het niet eens horen wanneer de vijandelijke cavalerie de hoorns doet schallen.  O, nu kijkt hij uit het raam. Maar: geen kanteel in zicht.”

Hij doet zijn jack aan en loopt naar buiten. Is het vol bloedlust? Zit hij vol hoofse trots om het land van de vijand te plunderen, god en zijn heer te dienen? O nee: hij steekt een peuk op en gaat naar de Jumbo voor een maaltijdsalade.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *