Shutterstock / Robert Hoetink

Shutterstock / Robert Hoetink

Van der Plas: ‘Niet mijn schuld dat media alle onzin die ik uitkraam hijgerig overnemen’

Caroline van der Plas ligt onder vuur omdat ze ineens doet alsof zij Mona Keijzer niet als premierskandidaat heeft gepresenteerd. De BBB-leider vindt de kritiek onterecht: "Ik kan het ook niet helpen dat de media alle onzin die ik rondbazuin hijgerig overnemen."

Van der Plas zucht diep als ze met haar bizarre optreden bij Humberto geconfronteerd wordt. "Weet je wat het is? Ik kraam nu eenmaal een krankzinnige hoeveelheid flauwekul uit. Maar het zijn de media die dat allemaal opschrijven, omdat mensen mij om onnavolgbare redenen blijkbaar 'leuk' vinden. Dat is niet mijn schuld."

Veel van haar uitspraken zijn volkomen tegenstrijdig, geeft Van der Plas toe. "Maar als het aan mij had gelegen, had niemand geweten wat ik van de dingen in dit land vind. Ik was liever in de luwte gebleven. De media wilden nu eenmaal graag dat ik een politieke partij zou beginnen. Kijk, nu lul ik weer uit mijn nek en jij noteert het braaf. Zo werkt het dus."

De bewering dat de BBB-leider de media overal de schuld van geeft, werpt ze verre van zich. "Dat maak jij er nu weer van. Ik ben er wel een beetje klaar mee, eerlijk gezegd. Voorlopig even geen media-optredens meer voor deze vrouw."

Caroline van der Plas is vanavond op elke tv-zender te zien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *