Prostock-studio / shutterstock

Prostock-studio / shutterstock

Man doet droomaankoop na winnen jackpot: dure sokken

Frits heeft veel prijzengeld gewonnen door de jackpot van de Lotto te pakken. Hij is van plan niet heel anders te leven nu hij miljonair is. Maar toch gaat hij vandaag een lang gekoesterde droom verwezenlijken: dure sokken kopen.

De dure sokken, waarvan wordt gezegd dat ze zijn vervaardigd uit de zeldzame wol van Tibetaanse eenhoornschapen, kosten maar liefst € 200 per paar. “Ik heb altijd gezegd dat als ik rijk zou worden, ik in stijl zou leven, maar niet té opvallend,” verklaart een opgewonden Frits terwijl hij zijn nieuwe sokken omhoog houdt. ‘’Ik ga ze alleen dragen op speciale gelegenheden, zoals de vrijmibo op werk of vissen met vrienden.’’

Het winnen van de Lotto is je droomaankoop kunnen doen. Ook dromen over het winnen van de Lotto? Speel mee! Speel bewust 18+. Voor het organiseren van Lotto is aan Lotto BV een vergunning verleend door de kansspelautoriteit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *