Blue planet studio / shutterstock

Blue planet studio / shutterstock

Bedrijf greenwasht voortaan op 30 graden

Een bedrijf uit Heerlen is naar eigen zeggen heel groen bezig. Ze gaan voortaan greenwashen op 30 graden. Zo kan het groener voordoen, dat het bedrijf sinds een aantal jaar doet, op een groenere manier.

‘’Hoe lager de temperatuur hoe minder energie je verbruikt. En op 30 graden greenwashen in plaats van 60 heeft nagenoeg hetzelfde effect volgens experts,’’ aldus een woordvoerder van het bedrijf. ‘’Toen we met greenwashen begonnen hadden we nooit gedacht dat we het greenwashen zelf ook nog konden greenwashen. Een hele fijne bijkomstigheid.’’

Bedrijven mogen zich niet groener voordoen dan ze zijn. Je hebt recht op eerlijke informatie over duurzaamheid. Vertelt een bedrijf niet het hele verhaal? Meld het dan bij ACM ConsuWijzer. #GroenePraatjes


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *