Foto: Helmich Lubberts

Foto: Helmich Lubberts

Kelderklasse-keeper Jeffrey begint 4 kilo te licht aan nieuwe seizoen

Jeffrey Heesbeen uit het negende elftal van SC Genemuiden is in opspraak geraakt nadat hij veel te slank op de training is verschenen. Welgeteld vier kilo te licht. De 33-jarige keeper, die normaal gesproken de vijf meter niet verlaat, kan op weinig sympathie rekenen van zijn teamgenoten.

“Ik weet niet wat hij deze zomer heeft uitgevreten”, aldus de gepikeerde aanvoerder na de eerste wedstrijd. “Maar wij hebben gewoon allemaal onze kop eraf geschroefd en onze pens rijkelijk onderhouden. De mentaliteit die hij toont is niet wat wij hier nastreven in het negende.” De verwachting is dat Jeffrey zo snel mogelijk op het matje wordt geroepen en een aantal sancties te wachten staat.

“Nog voor de tweede wedstrijd van het seizoen moet hij meermaals onder de mayonaise-tap van de friethoek in de kantine hangen”, vertelt de captain. “Een bad koud frituurvet zal hem ook goed doen, en na iedere training mag hij een pitcher atten.” De medische staf (Wilbert, 55) verwacht dat Jeffrey over drie weken weer op zijn streefgewicht zit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *