NOS

Van der Plas: handig om ervaren afsplitsers in huis te hebben als de fractie straks uit elkaar valt

Caroline van der Plas heeft oud-CDA’er Mona Keijzer gestrikt als premierskandidaat voor de BBB. Daarnaast stappen drie Kamerleden van JA21 en PVV per direct over naar de BBB. “Met Mona, Derk Jan, Nicky en Lilian halen we een schat aan afsplitservaring in huis. Dat is handig voor als onze fractie straks uit elkaar valt”, legt van der Plas uit.

“Maandenlang hebben de media zich afgevraagd of de BBB wel genoeg mensen kan vinden die weten hoe ze ruziënd over straat moeten rollen. Die vraag kunnen we met ja beantwoorden”, zegt Van der Plas trots. “Met iemand als Derk Jan Eppink mogen we in onze handjes wrijven, BBB is zijn vierde partij. Er lopen in Nederland maar weinig politici rond die meer ervaring hebben in het met de staart tussen de benen vertrekken. We hebben genoeg ervaring om de komende jaar in minstens vier fracties uiteen te vallen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *