F8 studio / shutterstock

F8 studio / shutterstock

Man wil liever nachtenlang aandoening Googelen dan even bij dokter langs

De 23-jarige Vincent heeft sinds kort last van vreemde plekjes op zijn arm. Hij heeft direct besloten dat hij liever nachtenlang gaat zoeken op mogelijke ernstige aandoeningen, dan dat hij even snel bij de dokter langsgaat.

“Veel te veel gedoe, straks is het niets”, zegt Vincent die afgelopen nacht na het lezen van online blogs overtuigd was dat hij symptomen van een heftige aandoening heeft. “Ik wil de dokters tijd ook niet verdoen.”

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een dokter waar en wanneer je wil: App de Dokter. Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *