goodluz / Shutterstock & Thuisarts.nl

goodluz / Shutterstock & Thuisarts.nl

Dokter heeft elke ochtend een ‘kijk-maar-op-Thuisarts.nl-uurtje’

Het is weer een drukke vrijdagochtend voor de 54-jarige huisarts Mans de Vries uit Amsterdam: recepten uitschrijven, inloopspreekuur, verschillende behandelingen en het sinds enkele jaren vaste ‘kijk-maar-op-Thuisarts.nl-uurtje’.

“Ik kijk er altijd wel naar het ‘kijk-maar-op-Thuisarts.nl-uurtje’ uit. Het is vrij relaxed, want je bent niet echt met mensen in contact”, zegt dokter De Vries. “Verder is de zoekfunctie van Thuisarts.nl vrij goed, waardoor je met een aantal zoektermen uit de vraag van de cliënt al de juiste pagina kan vinden. Hierdoor hoef je het alleen nog even te kopiëren en plakken en door. Zo heb je weer extra tijd voor het inloopspreekuur met mensen die niks hebben, maar geen gebruik maken van internet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *