YouTube / NOS op 3

YouTube / NOS op 3

Tata Steel verrast door claim omwonenden: ‘Wisten niet dat die mensen nog leefden’

'Bijzonder dat er leven mogelijk is in een straal van 5 kilometer rondom onze fabriek'

Tata Steel reageerde vandaag verrast op een claim van 1400 omwonenden, die een schadevergoeding eisen van de staalfabriek. “We hadden eerlijk gezegd geen idee dat die mensen nog leefden”, aldus een vertegenwoordiger van het bedrijf.”

Gezien de slechte luchtkwaliteit, geuroverlast en acute gezondheidsklachten die we veroorzaken, dachten we dat zo’n beetje iedereen in een straal van vijf kilometer ondertussen wel dood of verhuisd was”, zo vervolgt Tata Steel. “Maar blijkbaar krioelt het hier van het leven. Dan zal het met de schadelijkheid van onze fabriek ook wel meevallen, toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *