danieleorsi/Shutterstock

danieleorsi/Shutterstock

Bandenwissel net lang genoeg voor coureur om F1-liveblog te checken

Tijdens de Grand Prix in Zandvoort zullen we weer meerdere ultrasnelle bandenwissels zien. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat die twee à drie seconden nét genoeg zijn voor coureurs om even het Formule 1-liveblog te checken en te bekijken hoe de concurrenten ervoor staan.

“Het is tegelijk ook een rustmomentje in de wedstrijd”, legt Max Verstappen uit. “Gewoon even lekker uittunen, beetje scrollen door een liveblog, en daarna kun je weer fris en fruitig verder. En dan ben je ook nog eens op de hoogte van wie er achter je rijdt en wat je eigen bandenstrategie is.”

Met de NU.nl app ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws over de Grand Prix. Feiten op een snelle manier voor iedereen. Ontdek al het GP-nieuws van NU.nl hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *