Nieuwsuur

Nieuwsuur

Ook CDA wil het nu over bestaanszekerheid hebben: ‘Belangrijk thema, zeker voor ons’

In navolging van Pieter Omtzigt wil ook het CDA het tijdens de verkiezingscampagne over het thema bestaanszekerheid hebben. Volgens lijsttrekker Henri Bontenbal is dat hét thema van de verkiezingen. “En zeker voor ons.”

“Steeds meer mensen vragen zich af: heb ik straks mijn baan nog wel? Ik hoor die vraag vaak, vooral van mensen om mij heen”, zegt Bontenbal. “Dan heb je het over Kamerleden, maar ook over de gewone fractiemedewerker, of de minister die elke dag vroeg opstaat.”

“Het CDA moet er zijn voor mensen uit alle geledingen van de partij”, zegt Bontenbal. “Het kan niet zo zijn dat die straks vermorzeld worden door een overheid die bestaat uit andere partijen die wél toekomst hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *