Shutterstock/Zamrznuti tonovi

Shutterstock/Zamrznuti tonovi

Vrouw komt er na 3 dagen kletsen op de camping achter dat er ook muziekoptredens zijn op Lowlands

Een bijzondere ontdekking voor de 27-jarige Isabelle op de zondag van Lowlands: er zijn ook muziekoptredens. Nadat ze vanaf donderdagavond continue in gesprek was onder de partytent op camping 2 was ze ineens al pratende bij een optreden in de Lima beland. “What the fuck is dit?“, vroeg ze verbaasd aan haar vrienden. “Is dit een grote campingwinkel? Of een wc-rave ofzo? En wat is die herrie?” De nachtreporter stond achter haar.

Toen haar was uitgelegd dat dit een podium was waar muziek op werd gespeeld vielen er opeens meerdere kwartjes. “Holy shit, komt daar dat achtergrondgeluid dat je op de camping hoort vandaan? Ik dacht dat ze kleine boxjes in het bos hadden hangen ofzo, wat de fuck hee. Nou ja, geinig, ik ga nu ieder geval weer terug naar de tent.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *