Shutterstock / Orange Pictures

Shutterstock / Orange Pictures

Steijn haalt Sydney van Hooijdonk naar Ajax: ‘Belangrijk dat hij op dit punt in zijn carrière niet speelt’

Sydney van Hooijdonk vervolgt zijn carrière bij Ajax. De Amsterdammers huren hem voor twee jaar van Bologna, op voorspraak van trainer Maurice Steijn: "Het is belangrijk dat Sydney op dit punt in zijn loopbaan niet aan spelen toekomt."

"Sydney had hij Bologna dit seizoen helaas wat perspectief op speeltijd.”

Bij Ajax wordt Van Hooijdonk zesde spits. Steijn: "Sydney had hij Bologna dit seizoen helaas wat perspectief op speeltijd. Dat vind ik op zijn leeftijd geen goede zaak. Wij zochten nog iemand voor de breedte. Op deze manier helpen we elkaar."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *