PRO SHOTS / SIPA USA

PRO SHOTS / SIPA USA

Slachtoffer horrortackle 15 wedstrijden geschorst vanwege trauma dat hij Marcelo bezorgd heeft

‘Hij is er nog steeds kapot van’

Argentinos Juniors-speler Luciano Sánchez is door de Zuid-Amerikaanse voetbalbond voor 15 wedstrijden geschorst voor het oplopen van zijn gebroken been door toedoen van de Braziliaan Marcelo. De bond oordeelde dat de verdediger met het breken van zijn been een ernstig trauma heeft toegebracht aan Marcelo, de nietsvermoedende dader van de horrortackle.

De advocaat van de Braziliaanse voetballer vindt de straf ‘te licht’: “Marcelo kan nooit meer voetballen zonder het beeld van zijn noppen in het been van zijn tegenstander. Mijn cliënt is er nog steeds helemaal kapot van. Zijn carrière is mogelijk ten einde. Het is misschien wel het grootste drama dat je als voetballer kan overkomen.”

De schuldbewuste Sánchez gaat niet in hoger beroep, zo liet hij vanuit het ziekenhuis weten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *