Studio Speld / Jan van Tienen

Studio Speld / Jan van Tienen

Stel rukt slotje van brug om het romantisch uit te maken

Fien en Sander hebben het romantisch uitgemaakt door een slotje van een brug af te rukken. Het Nederlandse stel was er dit weekend speciaal voor naar Straatsburg gegaan.

“We droomden er al langer van om voorgoed uit elkaar te gaan, en deze zomer hebben we eindelijk de plannen kunnen maken”, zegt Fien. “Tijdens een heerlijke trip naar Straatsburg, gingen we naar de prachtige, schilderachtige ‘le Petit France-wijk’. Daar, bij de middeleeuwse sluisbruggetjes, besloten we dat het mooi was geweest.”

Sander knikt vriendelijk nee. “We pakten het slotje beet en rukten er een paar keer woest aan met z’n tweeën. Een huwelijksfotograaf verderop legde het toevallig vast. En nu zijn we van elkaar af he, schatje?”

Het slotje dat van de brug af is gerukt was daar overigens niet door Fien en Sander opgehangen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *