Studio Speld

Studio Speld

Vrouw heeft na drie kwartier inspecteren toch weer kutaardbeien gekocht

De 26-jarige Lisa heeft minimaal drie kwartier voor het aardbeienschap gestaan. In die tijd heeft ze alle bakjes meermaals omgedraaid en grondig geïnspecteerd op structuur, kleur en geurbeleving. Eenmaal thuis bleek ze toch weer kutaardbeien te hebben gekocht.

“In de winkel waren alle aardbeien blozig rood, stevig van structuur en gezond van vorm”, verzucht Lisa. “Ik wist zeker dat ik dit keer de allerverste aardbeien ooit had. Maar bij thuiskomst trof ik een heel ander soort fruit, als ik het zo nog mag noemen. Alles beurs, roze, verwaterd, één aardbei was zelfs helemaal beschimmeld. Alsof iemand toen ik niet oplette het bakje heeft verwisseld.”

Lisa gaat morgen anderhalf uur de bakjes aardbeien inspecteren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sterk voorbeeld van kleurenblindheid, maar ook van een fameus reukorgaan dat dwars door gesloten plastic bajes heen kan reuken, behalve dat van rottend fruit.

Reageer