Evan El-Amin / Shutterstock

Evan El-Amin / Shutterstock

Trump heeft meer tijd nodig voor besluit over criminele toekomst

Donald Trump zal voorlopig nog niets bekend maken over zijn criminele toekomst, zo liet hij vandaag weten op zijn eigen platform Truth Social. De oud-president heeft naar eigen zeggen nog geen besluit genomen over het beïnvloeden van de verkiezingsuitslag van de aankomende verkiezingen.

Een aantal weken geleden gaf Trump al aan nog een paar weken nodig te hebben om te bepalen of hij opnieuw verkiezingsfraude gaat plegen, opnieuw een oproep gaat doen om het capitool te bestormen of helemaal uit de criminaliteit stapt.

Volgens The Guardian zou Trump al een aantal maanden bezig zijn met het oprichten van zijn eigen criminele organisatie. Zo zou er al een financieel plan en een lijst met pornoactrices waaraan nog zwijggeld betaald kan worden in de maak zijn. Zelf wil hij hier niets over kwijt.

Momenteel verblijft Trump op een van zijn eigen golfresorts, waar hij nadenkt over criminele vervolgstappen. Hij laat via zijn online platform weten: ‘Het nemen van een doordacht besluit kost meer tijd dan gedacht. Het is nu aan mij om helder in kaart te brengen of het ook mogelijk is om dit land vanuit de gevangenis te besturen. Maar eerst ga ik een paar weekjes naar Canada, lekker kamperen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *