Shutterstock / Duet PandG

Shutterstock / Duet PandG

Chirurg vertelt vlak voor narcose dat zij met 5.7 gemiddeld nipt is geslaagd

Terwijl de 33-jarige Rob de verdoving zijn arm in voelt stromen, de kamer rozig wordt en hij zijn bewustzijn langzaam voelt wegslippen, hoort hij als laatste de woorden van zijn chirurg tegen haar collega’s: “Ik ben dus met een 5.7 echt op het nippertje geslaagd.”

“Echt zo flex. Ik dacht nooit dat ik het gehaald zou hebben, maar het was met een 5.7 dus net aan gelukt. Ik denk dat ze me toch een beetje gematst hebben, want ik had helemaal niet goed geleerd", gaat Merel in de operatiekamer verder tegen haar collega’s. “Wat hadden jullie eigenlijk? Alles boven de 8? Wauw. Zaten jullie niet bij een vereniging dan?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach ja, maar je kunt als nabestaanden ook te horen krijgen at je dierbare is overleden, maar dat de chirurg niet aansprakelijk kan worden gesteld omdat hij/zij cum laude was afgestudeerd

Reageer