PRO SHOTS / Nico Brekelmans

PRO SHOTS / Nico Brekelmans

Twente nog op zoek naar nieuwe rechtsbuiten en normale fans

FC Twente zag deze transferperiode veel belangrijke spelers vertrekken. De club probeert is zich dan ook aan het roeren op de transfermarkt. Twente is vooral nog op zoek naar een nieuwe rechtsbuiten en normale fans.

“Een rechtsbuiten is belangrijk omdat Cerny natuurlijk vertrokken is”, zegt technisch directeur Arnold Bruggink. “Maar normale fans hebben nu even prioriteit. Als je gister zag…Dat kan gewoon niet op dit niveau.”

Bruggink heeft zijn scouts al aan het werk gezet. “Die gaan de komende weken allerlei wedstrijden af in binnen- en buitenland om te kijken of er nog ergens supporters te vinden zijn die een béétje normaal kunnen doen. Maar ja, vind die maar eens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *