Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Omtzigt gaat eerst op vakantie om 46 badgasten aan de Cote d’Azur te rekruteren

Al weken hangt het boven de markt: gaat Pieter Omtzigt een nieuwe partij beginnen? Volgens peilingen zou zijn nieuwe partij 46 zetels kunnen halen. Omtzigt gaat morgen op vakantie naar de Côte d’Azur om alvast 46 badgasten te rekruteren.

“We zitten in Fréjus, waar altijd veel Nederlanders zijn”, zegt Omtzigt. “Van Peter en Annet weet ik dat ze weer gaan, hun ga ik het sowieso vragen. Vooral Annet lijkt me wel geschikt. Frans zou ook weer komen met zijn vrouw, met hen ik het ook wel eens over politiek gehad. Dan zit je al op 4. En als zij ook nog mensen kennen, kan het ineens hard gaan.”

Omtzigt denkt ook op het strand zijn slag te kunnen slaan. “Zeker zo aan het einde van de middag, mensen hebben al een roseetje op. Dan willen ze echt wel op de lijst van een partij die nog niet bestaat hoor, moet jij eens opletten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gideon, ga je mij verlaten? Dat zou jammer zijn, want jij kunt bijna net zo goed als ik reuring in de Kamer brengen. Maar ik geef toe dat dat een minister betaamt.

gravatar

Zatcu in Nice net zo lekker (wijf = vrouw) ook genoten in Marseille destijds? Zijn er nog scildetstecening etcetera van Marc Chagall pour le/la heritage. Dank je Tom, mooer parcours nog niet gezien, heel dubbel dit. Excusez moi exceptionnal.