Shutterstock / Nancy Beijersbergen / Hlib Shabashnyi

Shutterstock / Nancy Beijersbergen / Hlib Shabashnyi

BBB-premierskandidaat met internationale ervaring is weleens op het Drielandenpunt geweest

Er wordt steeds meer bekend over de internationale ervaring van de BBB-premierskandidaat. Het blijkt te gaan om iemand die weleens op het Drielandenpunt is geweest.“Ja, those were the days”, aldus de kandidaat, die nog anoniem wil blijven. “Tijdens een weekje fietsen heb ik er een hele middag doorgebracht. Het was een zondag in maart en het miezerde een beetje.”

“Door mijn tijd daar begrijp ik het internationale speelveld als geen ander. Ruzie met een Duits gezin, vriendschap met een Belg: you name it en ik heb het daar meegemaakt. Het is echt een andere wereld en ik vind het fantastisch dat ik die kennis nu kan inzetten voor de idealen van de BoerBurgerBeweging.”

De kritiek dat deze ervaring niet relevant genoeg zou zijn voor potentieel premierschap, wuift de kandidaat weg. “Ze zullen altijd proberen iets te vinden om je op te pakken. Ik heb er de speurtocht gedaan. En het labyrint, twee keer zelfs.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben op het Drielandenpunt geweest en treedt bij deze uit de anonimiteit. Ik heb een indrukwekkende internationale carriere met regelmatige bezoeken aan Rhodos, de Ardeche, Costa del Sol en niet te vergeten meerdere bezoeken aan Avontureneiland Archipel in de Efteling.

Reageer
gravatar

Wat is nu toch de reden om een belachelijk De Speld-bericht, door reacties nog belachelijker te maken? Wacht op 22 november van dit jaar; je kan dan met een aanwezig rood kleurpotlood een vierkantje inkleuren. Zelfs de VVD is dan rood.

Reageer
gravatar

Wacht even: het is een blanco rondje binnen een zwart vierkantje. Dit punt van orde wil ik toch wel even maken. En ik ben niet beschikbaar voor de lijst PvdA/GroenLinks, de aanhoudende onrust daarover wil ik ook nog even ten einde brengen.