Shutterstock / Marion Kraschl

Shutterstock / Marion Kraschl

Zwemmen met cocaïnehaaien loopt uit op teleurstelling

‘Heeft nul helende werking, wat een arrogante kutbeesten’

In de folder staan mooie plaatjes en prachtige aanprijzingen. De onvoorwaardelijke liefde die je voelt bij het zwemmen met cocaïnehaaien heeft een helende werking. Als Berend (26) op vakantie in Florida het avontuur aangaat, loopt het echter uit op een bittere teleurstelling.

Berend vertelt over wat hem zo aantrok: “Ze hadden het over dat die haaien het natuurlijke evenwicht in jezelf herstellen, dat ze onverwerkte trauma’s kunnen helen.” Maar die belofte wordt niet waargemaakt. “Zodra ik erin sprong werden die doorgesnoven hamerhaaien een partijtje agressief, dat wil je niet weten. Het is een wonder dat ik er levend uit ben gekomen.” Berend komt met drie beten en 83 hechtingen met de schrik vrij.

Berend kookt nog steeds van woede als hij erover vertelt: “Cocaïnehaaien helpen ons groeien? Mijn reet. Het heeft nul helende werking, wat een arrogante kutbeesten!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh ja, dat tranenkrodokilke was pendant kes vacances vanwege die ene vriend, die niet meer was. John Cash samen met Said al Kameel can we just stay out? Foil of stock zei de Walkstreet bull ool al vroeger.Yes you can. What if kut? Your friend’s strive. Peobaat no one. En mijn bakkersvrouw loopt door ‘t deeg, eenechte baugade zou sgraalhans zeggen. Viebalbühnes
Langs de lifelijn. De Phwaarde is werkelijk erschrekklich.

Reageer