YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock

Serveerster die vraagt of alles naar wens is was niet voorbereid op drie uur durende antwoord van Merel

Een serveerster die op een terras in Breda vroeg of alles naar wens is, was niet voorbereid op het drie uur durende antwoord van Merel. De studente in de bediening had geen idee wat voor spraakwaterval ze zou krijgen.

“Of alles naar wens is?” vraagt Merel. “Eigenlijk niet. Verre van zelfs. Ik ben ontzettend chagrijnig omdat ik geen plezier meer heb in mijn werk. Ik slaap slecht, sport te weinig en m’n huid is heel onrustig," barst Merel los. “En daardoor ben ik ook niet in staat om nu te daten en m’n geluk in de liefde te zoeken..”

Merel beseft hoe onzeker ze is. “Maar leuk dat je het vraagt, thanks!!”, snauwt ze sarcastisch. “En weet je wat het ergste is? Ik zal jou eens vertellen wat het ergste is.”

Lekker in je vel zitten? Just helpt jou met je mentale en fysieke gezondheid met handige tips en apps. Check alle blogs, tips, kortingen en extra’s op de just-feel-good pagina. Just wat je nodig hebt!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb dit vanmorgen niet gelezen in De Volkskrant. Zelfs niet in de Telegraf, waarin ik dit verhaalhaal zeker had verwacht, als het waar zou zijn. Mijn conclusie is dus duidelijk.

Reageer