Shutterstock / Monkey Business Images

5 manieren om aan een groepsknuffel te ontsnappen

Je kent het wel: Anja van HR wilde met de hele afdeling op teambuilding, een middagje boulderen. Het was een hele gezellige dag, zo gezellig zelfs dat Anja aan het eind van de dag euforisch voorstelt
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ben u bekend mrt de man die vindt dat kopie afbreuk doet aan schoonheid en die vsn een ander onder druk zet? Ben u Avatar of de echte? Lijkt me niet de gewenste vraag, wij vinden u allen knap omdat er verschillen zijn, hello world, hoor ik Booth zeggen. Of hebvu lieve4 afscheid van de dingen die u lief zijn? Excuses hoor voor de harde toon, maar ben bijna voorgoed depressief en dood. Wat ik er van vind de aanpassing? Lelijk!! Bepaalde functionaliteit kan nog maar daarvoir advies nodig van een proffesional, amateurs wees trots op dat al goed is zoals het is. Anders wordt u precies waarctegen ik strijd en vecht, anders is er blijkbaar niets meer te vinden of over vsn hoe simpel een lach kan zijn. Ongeoorloofde materialen is vals spelen kunt ook melden volgende keer? En geen zgn mysteries ook buiten de deur houden? If you brlieve it, you don’t want to waste it. Noblesse obligee? Home is not a brave new world. But its opposite (not brave), don’t be manipulated if you eant to be pulsated

Reageer
gravatar

Gratis advies om knuffels te vermijden.

Het is simpel Anja e.a.. Gewoon fel rode vettige lippenverstopper opbrengen en zo nodig ook veel poeder uit “de schoonheidswinkel” op jouw wangen. Om het effect te versterken gebruik je flink veel riekende parfum en in jouw oksels en tussen jouw benen.
Dat moet genoeg zijn.

Reageer
gravatar

Beste Sjefke,
Dat was tip nummer twee, al was die tip niet helemaal juist.
Niet knoflook eten, maar een flinke streng om de nek werkt het beste.
Wie geen knoflook in huis heeft, kan ook proberen te “vergeten” om de billen af te vegen na het ontlasten