Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Timmermans probeert kiezers voor zich te winnen en opent keihard aanval op Brussel

In een poging om meteen een nieuwe groep kiezers voor zich te winnen, heeft Frans Timmermans direct de aanval geopend op Brussel. De kersverse kandidaat-lijsttrekker voor de gezamenlijke kieslijst van PvdA en GroenLinks hoopt op deze manier nu al een mooie slag te slaan in de strijd om het premierschap.

“Het is allemaal zo onduidelijk wat ze daar bekokstoven, het is totaal niet transparant. Wat doen die mensen daar de hele dag en waarom bepalen zij hoe wij ons land moeten leiden?”, fulmineert Timmermans in een interview met het AD. “Het is een losgezongen instituut dat allemaal onzinnige regels oplegt. Ze hebben laatst zelfs een natuurherstelwet aangenomen die de economie volledig gaat lamleggen. Er mag straks niks meer gebouwd worden in Nederland. Compleet van de pot gerukt.”

Timmermans vervolgt zijn tirade: “Wat mij betreft leggen we die Brusselse bemoeienis meteen aan banden. De nationale overheid moet het weer voor het zeggen hebben. Dag één dat ik in het Torentje zit gaan we die Eurocommissarissen ervan langs geven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De beide auteurs hebben het niet helemaal begrepen. Daarom is het artikel achter de betaalmuur gezet en terecht.

De waarheid is dat hij over ongeveer een jaar Brussel moet verlaten als klimaatbaas. Zijn aanstellingstermijn verloopt dan, dus is hij nu al op zoek is naar een goedbetaalde nieuwe baan.

Reageer
gravatar

Zeg nou zelf, kroekt Hildugaardt i.c.m. geinferteerde berelullen wastevens Neuenberger cathegismus stopera. En daarna viel de Krinstuwer ook nog uit, het diocees ttv Tjokroaminoto dispe

gravatar

Tierend Frans, het stampvoetende boze (en dikke) jongetje uit Brussel. Als iemand Nederland compleet kapot kan maken dan zijn dat wel verraders van de PvdAGL en met Frans op kop helemaal.

Reageer
gravatar

Funs Knielen, we proberen hier satire te bedrijven. Voor louter scheldwerk moet je op een van de vele asociale media zijn.
O ja, je bent vergeten voor jouw vriendjes voor een fakkeloptocht de straat en het huisnummer van de voordeur van meneer Timmermans in Brussel te vermelden. Slordig!