Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Steeds meer jonge ondernemers vervangen hun aorta door glasvezel

‘Snel internet belangrijker dan gezonde bloedsomloop’

Steeds meer jonge ondernemers laten hun aorta vervangen door glasvezel. Ze hebben daardoor altijd en overal megasnel internet. De ingreep is vooral populair onder de meest ambitieuze ondernemers die naast Nederland ook de wereld willen gaan veroveren.

“Je moet wel ook een van je nieren laten vervangen door een router, maar dan heb je wel wat”, zegt glasvezelchirurg Maarten Konijn. “De ondernemers die bij mij naar buiten lopen, zijn vanaf dat moment overal perfect bereikbaar. Ik heb er al zo’n 500 behandeld.”

Wel, bekent Konijn, kan de ingreep gepaard gaan met enige complicaties. “Het kan zijn dat je in het ziekenhuis belandt met hartklachten, maar goed: dan heeft het verplegend personeel weer heel goed internet. Uiteindelijk profiteert er altijd iemand.”

Ben jij een ambitieuze ondernemer die klaar is om te verbinden met de toekomst? Ontdek nu de KPN Glasvezel 500 en maak kennis met Nederlandse opkomende ondernemers die de wereld veroveren met hun snelle, stabiele en toekomstbestendige glasvezel internet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja trouw aan de club zodra ik t stadion uit ben, hekel aan mensen met humour, ja heel chagrijnig kijk ik, ouders niet aardig of vergat u zelf af te dwingen om gewoon te gaan zitten? En kent u het verhaal? Of liever een makkrlijk excuus, nee u onderschat natuur, vernietigend uiteindelijk door zon, wind en water. Aangestoken? Stroomstoten? Gassen? Mint thee op witte de withstraat, recruitment in Malaysia, ja minder goed feilbaar. They got along so well, cultuur vernietigen? Ja alleen bewaren voor eigen vebruik in t wentelkasteel. Crack bij t concert? Een hoedje, drie jaar onder de bank gelegen. Vergeven? Had t idee verhaal nog niet te kennen, u zwijgt in alle zeven talen tegelijk? Gooi dan de rommel meteen, slappe lijers, komen graag smurrie drukken, zelfs liever dat nog met een hond, knap werk van dat beest. Boosheid van uw hond begrijp ik, uw communicatie is totaal waardeloos, op podium zonder alle stuk brokken (herdershond). Alibi advies is keurige oortjes met dito pet, kinderwagen, hond.

Reageer
gravatar

Toxisch insect (ja voordat t zich) uitbreidt), namaakpaleiszoals zulliecin t echt wel wij wel met echt vuurwerk dan. Ja station B voor speciale feestjes in Heerjansdam. U wilt tollahindiaan eorden? Okee vrees dat erger wordt, moet nu nog wel lachen, sorry. Stil en hoig in de bergen, wat u hier doet? U weet het ook niet? Ja was eerst eruit voordat ik eerste tas zag, Zag een kromme hoepel, hi i’m the only gay in town, and dansje op mn pinky shoes. Red honour, bro djoke 🙂

Reageer
gravatar

Plasts Nelson, hardlopen die berg op een lege maag, lijkt toch groen van jaloezie geworden in Bouillion, toen niks mis mee, majestues ontbijt. Keep them separated, odour armed, not so contrescarpe bright; timed trained condition, discipline is s kitchen distinction, positions white gum, flash light, a third of a third, as deviation nearly you think better not yes, canguess itch sense.

Reageer
gravatar

Vrees toch dst de man bij herstel nog evrn terug naar de reparatie winkel moet, vond t als chauffeur de brste, en die andere ook “everybody wants to see them bloody crocodiles” zo’n slotenmaker zoals op beurs vroeger, elke dag stond die man met een paar daar om half acht, verwachting okee maar dit is niet bijna onmogelijk. Ja nog wel een paar zorgen over, lijstje test straten als in zin onherstelbaar? Formule 3? U houdt uw detective werk oo orde. Ja perfect was links (bertje sterk) en ja extreem gewichtloos. Voet links en voet rechts geen klagrn wel stevige gesprekken en excuses gemaakt, ook aan de waterhoen, ja bedankt nog, voor even praten; geen koffie ‘s avonds, zie allemaal flitstreinen, clochard ja heeft u misschien punt, ja schrik er ook van. Op tijd was u er, wel nog verkeerde richting.

Reageer
gravatar

Pirlo Schuur-DSM-5 juli 13th, 2023
Tja, missen is des duiven moorlössen, dev update 192b/rate om mee te beginnen, huur evn een baljuuw in en je ziet met je bouwen gebytels.