PeopleImages.com - Yuri A / shutterstock

PeopleImages.com - Yuri A / shutterstock

Alle leden vriendengroep zijn shirt kwijt, maar feesten ondanks tegenslag door

Vriendengroep ‘De Boys’

Een grote tegenslag voor vriendengroep ‘De Boys’ dit weekend tijdens het technofeest ‘Raven is leven’. De groep jongens begon de avond vol goede moed maar al gauw merkte ze op onverklaarbare wijze hun shirt te zijn kwijtgeraakt. De nachtreporter stond er vreemd van te kijken.

“We hebben overal gezocht. Op de vloer, bij de kluisjes, op de wc’s, linksvooraan bij de dj en natuurlijk heel veel rondjes gelopen. Maar zonder succes”, aldus ‘De Boys’. De zongebruinde en droog getrainde Max, Rich, Damian en Jayden balen maar geven aan verder te bereid te zijn verder te feesten in hun blote bovenlichaam. “Het is niet anders, helaas.”

De nachtreporter is blij om te zien dat ‘De Boys’ ondanks de ietwat ongemakkelijke verschijning toch nog heel vaak met z’n alle op de foto durven. Jayden bekijkt de foto’s stralend van geluk. “Zo veel liefde voor deze boys.”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vorig jaar op 16 december was het Maitreya, die in zijn eentje het feestje verstoorde.

Hij is de persoon waarvan ik vermoed dat hij onder andere namen ons feestje, het lezen van De Speld en de reacties, weer verpest met warrige kletsverhalen die niet opportuun zijn.