Dit gaat niet helemaal goed..

Wil jij wel betrouwbaar nieuws steunen? Word dan nu Vage Kennis van De Speld en ontvang gratis 150 Jaar De Speld Deel I


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Bons oo goal vl de Vdtte Middelhoek van Rij van der Linden Wubbo van Hoogdalem Pastoor de Wit Robbieboy de Groot Atila de Hun Dennis Bergkamp Batenburg boekie Basto Villuis Palermo de Vinila Pastinaijkovusuvu van Iersel veld of elders bank/tribune/wissel

Reageer
gravatar

Lunch pauze 13.00 uur tennibal, einde middag halen uit school gaan. Zitten 14.44 14.45 start geen over blijven meer verdeling is best, uhm ja aanbevolen gelijkeaardig van stemding. Tienen. Pauze (niet lang zeggen). Nee alibi balletje tik balletje in de voet. Told flaws omissions uhm saviournomeans just one mstvr.

Reageer
gravatar

Uhm drive by trucker a bit curious steps no billboards, apprentice out of notice, few returns. True this help, strange currencies etc. takin heavy loads or loath ehatevrthtmns maybe hppnd xsume for bollocks dscrm best days.

Reageer
gravatar

Honest destructor notctractor rape chain the psyco the sailor black market mailer overachiever munitions maker the baker cycle to quaker moeilijk, a few certainly vindct best nee niet best the quick and the dead the quick and the dead no buman touch. Are you alive? 2 up from underwater, 2 foot in the grave 1 nosense of direction atll as a poet’s moon yeah not so nice looking as she was not a practical joker anymore. Other reasons didn’t know yes its not pulsating.

Reageer
gravatar

? Nouwh de verbijstering was in de aanbesteding gisteren, metselen etcetera u doet dit dagelijks met bliksemschade?: Ehmnou de hele bliksemschade? Vrij weinig ja zwart wit

Lelijke acteurs zeg ik nu gelijk, hunting bitches, inspecteur was goed office good desk.

Reageer
gravatar

For o’l Richard do not knxtyd hebbie dus Goedemiddag sequentie van der Sar op doel Passarella op defensie wat Branco deed kondusnie dat mag dus niet Pixies middenveld Franz Ferdinand Pirlo Inzaghi Iniesta de Wit Lobl Verleerd Schoenaker Solksjaer Jari Litmaneb Mo Tadic, van Trabzonspor

Reageer
gravatar

En u leg se vierkant gevouwen weer terug? Ja zie geen annotatia wat kleuren betreft zoals zwart wit ander is niet voor mij een relativering of inschatting. Ander ander is dat

Reageer
gravatar

Ik ben al jaaaaaaaaaaaaaaren vage kennis. En wat heb ik bereikt? 2 scheidingen, 6 minnaressen, 18 vechtpartijen, 3 schadeclaims en 1 winnend Staatsloterijlot met de jackpot van 19 miljoen. 2 exvrouwen zijn nu dolgelukkig, maa mijn kennis blijft vaag.

Reageer
gravatar

Kom een Duitser in een tuin zitten zonder kersen. Verhalen van ouie gas dosie, toen begon t gerinkel der glazen weer figuurlijk gezien – verhalenvanmoezwaeredosie voor eeuwig stervend graf van zwaarverziekdedoodsnarengeenaccordaccentgraveurdoodbegravenziltslibtnooitmeer

Reageer
gravatar

Ja nog steeds een getraind oog, op zn oor (leugentje bestwilg) trap m nogal s op zn staart, even waargenomen moet coordinatie oefeningen doen, ja op die kermis schootvie alles om, ja mevroue heel snel gestopt. Mogelijk ja die etablisementen uit 1965 van Ken Loach en dat schoolplein eenmalig film waardig, ja kon u afslaan en bijsturen? En later spits nog s schakelen, ja al paar keer ingehaald, nee ver te ver achter, matig ja zejer en vast punt.

Reageer
gravatar

Aha met paar druppels cassis nog wist u van uw oog, blij dat u nog een aantal uur had na de shieuw, alsjeblieft u was nog s fijn aanvhet rijden op uw brommergasmachien, sixpack, nog eentje zou best s kunnen. Weggeven? Weet niet of t helpt, gewoon 1 keer niet doen, focus ligt hier oo eitje en spek de hele plaatsen kaart, ja beetje haast maken oh ja die hazen, brn m ff kwijt.

Reageer
gravatar

Dank u Schelde dacht u gezien van stuk Ferencissingen. Ja kunst kijken ging ik onmiddelijke defragmentatie van horen en zien waarneming, beste leute ruimen het veld. Aha oeh toon is eens wat het is.

gravatar

Zoals vaker ben u lekker vlot, vin u zelf van; dat u vlot ben? Vlot zeg nie van vlot, wil u metalen graniet plaatjes van kiezen of gewoon rotti en tjalk? Cest niba cestniboe tskakomusila, the smell is mosaiq autre choisir, ai merci, venueredefinamazpuquila les parque, got the them towern students out makes me tres jolie.

Reageer