Shutterstock / Jay Hirano Photography

Shutterstock / Jay Hirano Photography

Nyck de Vries stapt uit F1 om bij bevalling vrouw Van Aert te kunnen zijn

Nyck de Vries verlaat per direct de Formule 1. De Nederlander neemt deze rigoureuze beslissing om er zeker van te zijn dat hij op tijd is om de bevalling van Sarah de Bie (de vrouw van Wout van Aert) mee te kunnen maken. Zij verwacht één dezer dagen te bevallen van een kindje.

"Het was eigenlijk helemaal geen moeilijke beslissing om mijn stoeltje op te geven", licht De Vries toe. "Het anoniem meerijden in de Formule 1 begon me tegen te staan. En ja, die bevalling, die had ik natuurlijk sinds januari al roodomcirkeld in mijn agenda staan. Die wil ik voor geen goud missen! Ik dacht eerst 'dat combineer ik wel', maar toen ik zag dat de volgende race op 21 juli gepland staat, ben ik eens gaan rekenen. En dat risico wil ik niet nemen. Wout, vrouw van Wout, ik ben er gewoon bij, dus zet maar vast een stoeltje klaar naast het bed!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja u zei grindplaten? Moet u toch nog s niet aflopigevend zaak maak vaken? U staefelt de vulvak als een vuilbuik, plastic tandensmoel. U meent t nient, leeg vullert, plat ab koetji kebbelsh va ti omni va, hait.

Reageer