Proshots/Koen Laureij

Wat staat een links kabinet nu nog in de weg?

Alles

Nu Rutte IV is gevallen is de grote vraag: wat staat een links kabinet nu nog in de weg? Alles.

Te weten: De Boer Burger Beweging, de VVD, JA21, de SGP, miljoenen rechtse stemmers, de tijdgeest, weinig aansprekende linkse kopstukken, het gebrek aan aansluiting bij de arbeidersklasse en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Laten we dat doen: een te elitair imago, fascisten, het platteland, mensen met te weinig geld voor een elektrische auto, conservatieve moslims, mensen met een koophuis die alles prima voor elkaar hebben enz enz

Ondernemers, mensen die bang zijn voor woke, de ouders van Pepijn van Houwelingen (“Ondanks alles stem je toch op ‘m”) en tot slot mensen die de politiek niet volgen en Rutte gewoon een sympathieke vent vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We gaan even door:
Mensen met turken als buren, mensen woonachtig binnen een straal van 5 kilometer rond een azc of “flexwoningen”, (ex-)studenten die door de PvdA een lening aangenaaid hebben gekregen, oudjes die door Martin van Rijn hun verzorgingstehuis uit zijn gejaagd zodat in het verzorgingstehuis” Nieuwe Nederlanders konden komen wonen, iedereen die afhankelijk is van het OV en iedereen die afhankelijk is va de auto. En iedereen die onpasselijk wordt van de crimineel Guusje ter H. of van die volgevreten vetklep Frans Timmermans.

Reageer
gravatar

Gelukkig staat de generatie die Nederland na WOII oorlog heeft opgebouwd niet in de weg. Die krijgen allemaal een spuitje. Hun huizen zijn hard nodig voor Kwame, Mohammed, Is broedkippen Ali en andere Omvolkiërs.