Shutterstock / michaeljung

Shutterstock / michaeljung

Fieke moest laatst weer eens aan de vrouwen in Iran denken

Het was een lovenswaardig moment van betrokkenheid voor Fieke de Jong (26) uit Sneek, afgelopen vrijdag. Tijdens haar werk moest ze plotseling weer eens aan de vrouwen in Iran denken.

“Ik dacht letterlijk: hoe gaat het nu eigenlijk met de vrouwen in Iran?” vertelt Fieke. “Omdat ik daar al best lang niets meer over had gehoord. Een tijdje geleden ging het er steeds over. Ik heb er toen ook een story over geplaatst op Insta. Iets met Woman Love Freedom, kan dat? Nou ja, zoiets. Maar nu is het alweer een tijd stil, dus ik vond het best wel empathisch van mezelf dat ik er ineens weer aan dacht.”

Na deze gedachte dacht Fieke weer iets anders (thema: de printer). Ze heeft niet gegoogeld naar de vrouwen in Iran. Het gaat overigens nog steeds slecht met ze.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jonge fotomodellen als Fieke denken nooit aan vrouwen in Iran en nog minder aan seksgenoten in Afghanistan. Ze denken voornamelijk aan zonen van miljardairs en soms zelfs aan miljardairs op hoge leeftijd.

Reageer
gravatar

Hedendaagse vrouwen houden teveel van vrijheid! Niet alleen in de koran maar ook in de Bijbel staat dat vrouwen zich onderdanig moeten gedragen. Dat draag ik uiteraard ook uit in mijn gemeente in Staphorst.

Reageer