Shutterstock / DimaBerlin

Shutterstock / DimaBerlin

Vrouw met 500 opgeslagen kookvideo’s maakt vanavond weer pasta pesto

De 26-jarige Xanne slaat per dag tientallen kookvideo’s op die ze op social media tegenkomt. Haar Instagram Explore-pagina staat er vol mee, allerlei kookvideo’s met recepten die ze ‘binnenkort echt gaat maken’. “Kijk dan, heb ik net opgeslagen”, zegt Xanne die straks om zeven uur gewoon weer pasta pesto gaat maken, “een superchill noodlerecept, dumplings met gefrituurde tofu en geroosterde sesamzaadjes, en een vét leuk recept met zelfgemaakte zoete aardappel gnocchi en een overnight bolognesesaus. Ik ga dat echt een keer maken. Mega relaxt voor wanneer ik inspiratieloos ben. Zo leuk om nieuwe recepten te ontdekken.”

Gelukkig is Xanne, die vier uur per dag nieuwe recepten ontdekt, bijna nooit zonder inspiratie. “Is het al zeven uur? Tijd voor pasta pesto!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is verder taal noch teken noch locatie bekend heb ik eens eerder gezegd, hoe je daar komt? Horen en klussen zonder te zien, Vergeten stroom, u levert hier meteen een kaart in, u heb er vijf. Zei u blauw, u spaar humor zeker? Minstens 1 yellow, word je daar over geïnformeerd, Oh ja gewoon nog 1 keer je stoel meenemen bij het uitzicht, ja normaal niet.

Reageer
gravatar

Ik volg de dagelijkse kookvideo van mijn kleindochter Xanne op Instagram al minstens dertig jaar. Ze heeft al die tijd heel veel en wellicht de lekkerste recepten gepresenteerd met altijd dezelfde foto van pesto pasta.

Reageer
gravatar

Tja tieten hebben dat problm necromencer zeg maar gedag met Führer erbij 1,1433 troi klingon turgor a rato de toettoet.