Shutterstock/sirtravelalot

Shutterstock/sirtravelalot

Antwoord op ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ weer het chagrijnige humeur van papa in de auto naar Frankrijk

Het gezin De Luitjes is vanochtend met de auto vertrokken op vakantie naar Frankrijk. De kinderen op de achterbank spelen uit verveling al uren ‘ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ waarbij het antwoord zojuist voor de zoveelste keer het chagrijnige humeur van papa is.

“Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet… en het is… kleurloos”, zegt de 8-jarige Mei tegen haar broertjes op de achterbank. “Kleurloos? Wat is er nou kleurloos? Jij speelt vals”, zegt een van hen terug. “Nee hoor, het heeft officieel echt geen kleur, alhoewel het inmiddels wel een beetje rood begint te worden.”

Papa Frank is het zat en grijpt in. "Jongens, ik doe niet mee, dus dan mogen jullie mij ook niet kiezen als antwoord in het spelletje.”

Heerst er verveling op de achterbank onderweg naar vakantie? In het ruime zomerassortiment van Primera vind je leuke reisspelletjes tot aan vakantieboeken en gaming tegoeden. Primera: altijd handig in de buurt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *