Dutch_Photos / Shutterstock

Dutch_Photos / Shutterstock

Nederland koploper in wegzakken op ranglijsten

Nederland blijft koploper in het wegzakken op internationale ranglijsten. Met het wegzakken van plek 4 naar plek 20 op de kinderrechtenranglijst en het verder wegzakken naar plek 13 op de lhbti-rechtenranglijst, positioneert Nederland zich opnieuw als de absolute nummer 1 van wegzakkende landen.

Volgens woordvoerder van de Rijksoverheid Bert Bokhoven is Nederland een voorbeeld zijn voor andere landen. “16 plekken zakken in een jaar, we laten zien dat het mogelijk is. Hopelijk kunnen we onze buurlanden inspireren; geluk en gezondheid, dat kan écht minder. Het is gewoon een kwestie van doorzetten. Waar een klein land groot in kan zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *