Pro Shots / Stefan Koops

Pro Shots / Stefan Koops

Meedenkend PSV laat Paris SG weten dat het voor 6 miljoen euro ook Guus Til kan kopen

Paris Saint-Germain had Xavi Simons voor 6 miljoen euro kunnen terugkopen van PSV, als de speler dat zelf had gewild. Nu Simons heeft besloten niet terug te keren naar Parijs, denkt PSV met de teleurgestelde Fransen mee. De club heeft PSG laten weten dat het voor 6 miljoen euro ook Guus Til kan kopen.

“Als PSG een aanvallende middenvelder voor dat bedrag zoekt, dan valt er met ons zaken te doen”, belooft technisch directeur Earnest Stewart. “Vanwege de gang van zaken rond Xavi, ben ik zelfs bereid om het onderhandelingsspel achterwege te laten. Een bod van 6 miljoen euro op Guus zullen wij gewoon accepteren.”

Het is onduidelijk of PSG het gebaar van PSV waardeert.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *