NOS / Shutterstock

NOS / Shutterstock

Poetin en Prigozjin: ‘Geweld is nooit de oplossing’

Vladimir Poetin en Jevgeni Prigozjin hebben een gezamenlijk statement uitgebracht. De Russische president en de Wagner-baas benadrukken daarin dat geweld nooit de oplossing was.

“Een serie gebeurtenissen heeft zaterdag bijna tot bloedvergieten geleid”, schrijven Poetin en Prigozjin. “Wij zijn dankbaar en trots dat we samen een uitkomst hebben gevonden die dat heeft voorkomen. Hoezeer je ook van mening verschilt, hoezeer de ander soms ook staat voor alles wat jij verafschuwt, geweld is nooit het antwoord.”

Poetin en Prigozjin hopen dat hun vredelievende oplossing ‘als voorbeeld dient voor een wereld die almaar harder lijkt te worden’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja dat klopt, maar wees blij dat De Speld dit keer echt betrouwbaar nieuws levert zoals herhaaldelijk is beloofd, al is het niet een primeur.

En betrouwbaar nieuws komt doorgaans uit nationale en ook internationale bronnen. Hun berichten lijken plagiaat, omdat ze van dezelfde persagentschappen komen, zoals de ANP.

gravatar

Hot News of MNA
24 july 2023 at 23:59 h

Our beloved dictator V. Putin has lectured the unreliable, rude, liar Prigozhin with his adage: ‘Violence is never a solution to nothing””.

Enter your subscription code for the entire message

. . . . -. . . . . . .- . . . . . . . . .

gravatar

Belangrijk

Ondanks hun onderlinge vredesverklaring blijven Vladimir P. en Jevgeni P. gevaarlijke boosdoeners.
(Voor elk is al een cel gereserveerd in Den Haag. Kun je nagaan.)
Daarom had er op de foto een balkje voor hun beider ogen moeten staan!

Reageer
gravatar

Net als de VS erkennen we deze hobbyclub in Den Haag niet. Deze is alleen voor Afrikaantjes en wat Joegoslaven. Meer voor de vorm dus.