Proshots

Proshots

Jong Oranje verklaart matig optreden: ‘Je bent toch bang dat je je in de kijker speelt bij het grote Oranje’

Na een goed begin stelde Jong Oranje woensdag teleur in de openingswedstrijd van het EK. Tegen België bleef het 0-0. Verschillende spelers gaven na afloop toe dat ze bang waren zich met een goed optreden in de kijker te spelen bij het grote Oranje.

“Dat ging wel even door me heen”, geeft aanvoerder Quinten Timber toe. “We speelden het eerste kwartier zó goed. Voor je het weet, denkt Koeman over een of meerdere jongens: ‘die kan ik er wel bij hebben’ en dan sta je straks ineens naast een totaal verkrampte Teun Koopmeiners op het middenveld. Mij niet gezien.”

Doelman Bart Verbruggen maakt zich naar verluidt grote zorgen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *